Hakkımızda

Ana sayfa > Kurumsal > Hakkımızda

Değerlerimizi benimsemiş profesyonel ve gönüllü çalışanlarımızla, öğrencilerimizin eğitim-öğretim hayatları boyunca maddi ve manevi gelişimlerine katkı sağlayacak bir ortam sağlamaktır. Bunu gerçekleştirebilmek için de ilim, irfan, beceri ve hizmet merkezli çalışarak planlar, programlar, projeler yapmak, organizasyonlar düzenlemek, insanlığa faydalı şahsiyetler yetişmesine vesile olmaktır.

Yurdumuz 72 kişilik kapasitesi ile üniversite gençliğine hizmet vermektedir. Üçer ve beşer kişilik odalar, kişiye özel baza yatak ve etajerli dolap, yemekhane, kütüphane, etüt odaları, çizim salonu, mescid, spor salonu ve Mekân-ı Erkam dinlenme salonu ile öğrencilerimizin okul dışında da rahat bir şekilde vakit geçirmeleri için kendilerine elverişli imkânlar sunmaktadır. Yurdumuz 24 saat sıcak su, wireless internet, hafta içi ve hafta sonu üç öğün yemek hizmeti ile öğrencilerimize hizmet etmektedir. Özel Erkam Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu merkezi konumda olup Erciyes Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Nuh Naci Yazgan Üniversitelerine giden otobüs ve tramvay durağına 3 dk mesafededir.

Bir milletin geleceğine yapılan en önemli yatırım, kaliteli insan yetiştirmektir. Özel Erkam Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu bu minvalde hizmet vermektedir.

MİSYONUMUZ

Yüksek öğrenim öğrencilerinin yeme, içme, barınma gibi temel ihtiyaçlarını en güzel şekilde karşılamak; bununla beraber medeniyet ve kültürümüze ait değerlerle bütünleşmesine, sosyalleşmesine ve belli donanımlara sahip hizmetkâr bir liderlik seviyesine ulaşmasına zemin hazırlamaktır.

VİZYONUMUZ

Manevi değerlere dayalı köklü bir geçmişin mirasçıları olarak, insanı muhatap alıp onu kemale erdirecek ve yaratılış gayesi istikametinde yükselmesine basamak olacak ilim, irfan ve hizmet merdiveni olmak ve bu gayeyi gerçekleştirecek kaliteli insanların yetiştiği özgün ve dünya çapında örnek bir müessese haline gelmektir.